Anunt- Subventii pentru absolventii cursului de  tinichigiu-carosier de la Traian

In data de 19.06.2015 vor fi acordate subventiile pentru absolventii cursului de  tinichigiu-carosier de la Traian. Subventiile vor fi date ca urmare a promovarii cursului desfasurat in perioada decembrie 2014 – martie 2015 in cadrul proiectului Calificarea meseriasilor traditionali romi, implementat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ialomita in parteneriat cu K Consulting Management and Coordination si Asociatia Romano ButiQ.

Cele 26 de persoane care au absolvit cursul trecand cu bine examenul din 09.05.2015 sunt asteptate sediul Primariei din localitatea Traian, jud.Ialomita, de unde isi pot ridica subventiile.

Proiectul “Calificarea meseriasilor traditionali romi” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa Prioritara 6.2  si este implementat in perioada noiembrie 2013- august 2015.

Pentru detalii suplimentare si confirmari, va rugam sa ne contactati la adresa andreea@romanobutiq.ro sau la numarul de telefon 0727318729, persoana de contact Andreea Patru, specialist relatii publice.