Anunt- Curs de “Antreprenor in economia sociala” la Slobozia

In perioada 29 iunie -7 iulie, la Slobozia, va avea loc cursul de “Antreprenor in economia sociala”. Cursul se desfasoara in cadrul proiectului, “Calificarea mestesugarilor traditionali romi”’ implementat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ialomita in parteneriat cu  K Consulting Management and Coordination si Asociatia Romano ButiQ.

Sesiunea de formare se adreseaza reprezentantilor societatii civile, ai autoritatilor, dar mai ales persoanelor care doresc sa demareze o afacere sociala. Conditiile de participare la curs sunt finalizarea studiilor licelale cu diploma de bacalaureat si resedinta in judetul Ialomita.

Pentru detalii referitoare la inscrierea la curs, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0734 800 282, persoana de contact Ioan Tanase, expert tehnic formare.

Proiectul „Calificarea meseriasilor traditionali romi” (ID proiect 124568) se desfasoara in perioada noiembrie 2013 – august 2015. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, „Domeniul major de interventie” 6.2 „Imbunatatirea accesului si a participarii persoanelor vulnerabile pe piata muncii”.

Persoana de contact : Andreea Patru

Specialist relatii publice, Romano ButiQ

E-mail: andreea@romanobutiq.ro, Telefon: 0727318729