ANUNT IMPORTANT- Se prelungeste concursul “Antreprenori in Delta Dunarii”

ANUNT IMPORTANT  pentru persoanele care fac parte din grupul țintă al proiectului “Deltactiv – programe integrate pentru locuitorii Deltei” si care au participat la unul din cursurile de formare furnizate prin intermediul proiectului – mai au la dispozitie inca o zi pentru a se inscrie  la Concursul „Antreprenori în Delta Dunării”. Astfel, termenul limită de depunere a candidaturii este 05.11.2015. 

Concursul „Antreprenori în Delta Dunării” se organizează în scopul impulsionării, stimulării și dezvoltării antreprenoriatului în rândul locuitorilor din Delta Dunării, încurajării creării de noi întreprinderi, susținerii spiritului managerial și promovării culturii antreprenoriale în societate.

Proiectul “Deltactiv – programe integrate pentru locuitorii Deltei” este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 in baza Contractului de finanțare POSDRU/128/5.1/G/134401 si este implementat de Asociația “Romano ButiQ” în parteneriat cu K Consulting Management and Coordination SRL si Asociația Vox Deltae.

Pentru detalii despre desfășurarea concursului contactați: deltactiv@kcmc.ro.