Conferinţă finală “DeltActiv – Programe integrate pentru locuitorii Deltei”

deltaLuni, 14 decembrie, în localitatea Crişan din judeţul Tulcea, a avut loc conferinţa de închidere a proiectului “DeltActiv – Programe integrate pentru locuitorii Deltei”, implementat de Asociaţia “Romano ButiQ”, în parteneriat cu KCMC – K Consulting Management and Coordination şi Asociaţia “Vox Deltae”.

La evenimentul de prezentare a rezultatelor proiectului au participat reprezentanţi ai primăriei Crişan, localitate care a fost punctul de legatură între toate localităţile izolate din Delta Dunării, ai şcolii din localitate, din partea SGA Tulcea, dar şi beneficiari ai proiectului.

Proiectul “DeltActiv – Programe integrate pentru locuitorii Deltei”  a început în data 27 martie 2014 şi se va termina pe data de 31 decembrie 2015 şi a avut ca beneficiari 520 de persoane neocupate, cu precădere şomeri de lungă durată, inclusiv femei şi tineri, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din localităţile: Murighiol, Mahmudia,  Mila 23, Crişan, Sulina, Sfântu Gheorghe, Caraorman, Letea. Aceste 520 de persoane au beneficiat de consiliere şi orientare profesională în cariera iar 426 de persoane au beneficiat şi de cursuri de formare, iniţiere şi calificare.

Cursurile la care au participat beneficiarii au fost: comunicare în limba engleză, formare de formatori, competenţe antreprenoriale, competenţe informatice, fotografie, bucătar, cameristă si ghid turistic.

 Proiectul “DeltActiv- Programe integrate pentru locuitorii Deltei” (ID proiect 134401) este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Domeniul Major de Intervenţie 5.1

 Contact:

Mihail Gabriel Preda – Manager proiect

Solicitant – Asociatia Romano ButiQ

E-mail: predamih@gmail.com; Telefon: 0722 534 864

 

Mădălina Szelmenczi – Consilier orientare profesională

Partener 1 – K Consulting Management and Coordination

E-mail: madalina@kcmc.ro; Telefon: 0724 313 375

 

Dragoş Olaru – Expert recrutare şi menţinere grup ţintă

Partener 2 – Asociaţia Vox Deltae

E-mail: profstiuci@gmail.com; Telefon: 0745 026 030