Home

   /   DESPRE NOIKCMC | K Consulting Management and Coordination

Aducem laolalta comunitati si resurse pentru cresterea economica si sociala a celor al caror potential le depaseste contextul vulnerabil. Initiem schimbarea prin dezvoltarea economiei sociale, prin training si comunicare atipica.

Suntem o echipa cu o experienta vasta, acumulata in domenii diferite de activitate, unita de grija ca tot ce facem sa aiba o urmare concreta si pe termen lung in comunitatile in care intervenim.

Incercam sa luam permanent pulsul comunitatilor in care lucram printr-un dialog real si sustinut cu membrii acestora. Cel mai motivant pentru noi este sa urmarim felul in care are loc schimbarea in bine din vietile celor carora le sunt destinate eforturile noastre.

Echiparea cu un cazan pentru fiert rachita a unui atelier de impletitori din satul Mironeasa (judetul Iasi), fondarea a trei pensiuni turistice sustenabile in Delta Dunarii sau punerea pe picioare a 30 de cooperative mestesugaresti in comunitati unde se mai practica meseriile traditionale ale romilor sunt doar cateva tipuri de interventii utile si relevante cu care ne place sa ne ocupam timpul. O mare parte dintre noi avem experiente consistente in domeniul comunicarii, de la lucrul in redactii de televiziune sau organizari de evenimente pana la campanii nationale de constientizare pe teme sociale.