Aducem laolalta comunitati

si resurse pentru cresterea

economica si sociala a

celor al caror potential le

depaseste contexul

vulnerabil

Home

  /  DESPRE NOI    /   CE CREDEMCE CREDEM

/ CREDEM IN TRAINICIE

Acea caracteristica al carui dor il resimtim zilnic in Romania, mai ales cand graba de a recupera timpul pierdut ne indeamna sa izbavim acum, imediat, ieri, ceea ce aveam de facut. Nu suntem nici noi departe. Ne grabim, in fiecare zi, sa raspundem la tot ce e urgent, pentru ca lucrurile ramase nefacute azi, maine s-ar putea sa nu mai aibe relevanta. Dar tinem minte ca fara resurse pentru termen lung, vom ajunge doar pana la sfarsitul zilei, iar oamenii si comunitatile cu care lucram au nevoie de sprijin si incurajare pe termen lung.

/ CREDEM IN INVESTITIE CU SCOP

Multe lucruri pot fi incepute din nimic, asa cum am pornit si noi la drum. Dar pentru rezultate vizibile stim ca sunt necesare resurse, directionate acolo unde de obicei resursele ajung mai greu sau deloc, desi
oportunitatile exista. De aceea, una din prioritatile noastre este sa cautam activ si sa asiguram resursele necesare pentru proiectele in care ne implicam.

/ CREDEM IN SCHIMBARE DE JOS IN SUS

Suntem cu totii constienti ca dezvoltarea unui loc, unui grup de oameni sau al unei tari nu este durabila decat atunci cand se petrece uniform. Din acest motiv lucram cu indivizi si grupuri de oameni considerate dezavantajate. Pentru ca aceste “dezavantaje” nu pot fi recuperate in acelasi ritm rapid in care toti ceilalti avanseaza. Intotdeauna va ramane o prapastie. Ne dorim sa-i sprijinim pe cei care vor sa indeparteze prapastia, fie ea sociala, economica, culturala.

/ CREDEM IN SCHIMBUL ECHITABIL

Ceea ce facem si oferim are intotdeauna atasat un “cost”. Credem ca atunci cand oferi cuiva un sprijin, acea persoana trebuie sa ofere la randul ei ceva in schimb, chiar daca nu ese. Noi cerem dorinta de depasire a propriilor bariere si energia de a descoperi potentialul care inca nu a avut sansa sa fie dezvaluit.

/ CREDEM IN COLABORARE

Am inceput si continuam sa lucram cu parteneri pe termen lung, fie ca vorbim de colaboratori locali, parteneri institutionali sau furnizori.

/ CREDEM IN DEZVOLTAREA OAMENILOR CU CARE LUCRAM

Permanent cautam sa atragem in echipa oameni cu experienta construita in medii diverse, de la mediul privat, activisti ai societatii civile, artisti, arhitecti, sociologi, finantisti, oameni dedicati comunicarii etc. Cream impreuna cu acestia un mediu de lucru axat pe initiativa individuala, proactivitate, respect fata de cei pe care-i servim si orientat catre dezvoltare.