Aducem laolalta comunitati

si resurse pentru cresterea

economica si sociala a

celor al caror potential le

depaseste contexul

vulnerabil

Home

  /  finalizate    /   Pakivalo ButiQ7 structuri de economie sociala si servicii de ocupare pentru 200 de persoane

DESCRIERE

Pakivalo ButiQ este un proiect de economie sociala cu beneficiari din grupurile persoanelor vulnerabile. Proiectul este derulat de Asociatia Romano ButiQ in parteneriat cu KCMC – K Consulting Management and Coordination si unitatea protejata Atelierul de Panza.

Prima componenta a proiectului este cea legata de activitati de productie propriu-zise, respectiv infiintarea a 7 structuri de economie sociala si dezvoltarea unei unitati protejate. Dezvoltarea intreprinderilor sociale reprezinta o modalitate inovativa de rezolvare a unei probleme sociale prin valorificarea potentialului grupurilor defavorizate astfel incat fie generata schimbare pozitiva.

Intreprinderile sociale vizate de proiectul nostru sunt: Atelier de design de produse mestesugaresti traditionale; aterlier de productie tricouri personalizate, magazin de produse mestesugaresti; atelier de croitorie, constructii si amenajari, programare si dezvoltare web, muzeu pe intuneric.
Cea de-a doua componenta a proiectului Pakivalo ButiQ vizeaza furnizarea de servicii de ocupare pentru 200 persoane de etnie roma – consiliere, orientare, mediere si formare.

REZULTATE PREVAZUTE
  • servicii de ocupare pentru 200 persoane de etnie roma
  • 43 noi locuri de munca
  • 7 structuri de economie sociala
DURATA
1 octombrie 2014 – 31 septembrie 2015
LOCALIZARE
Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman si Dambovita

Stiri

Achizitii kcmc