Aducem laolalta comunitati

si resurse pentru cresterea

economica si sociala a

celor al caror potential le

depaseste contexul

vulnerabil

Home

  /  Ș.E.F.A : Șanse Egale pentru Femei Active    /   Cursuri de formareCursuri de formare

În perioada noiembrie 2014 – august 2015 au fost organizate patru tipuri de cursuri de formare profesională, la care au participat 120 de persoane, iar rata de promovabilitate a fost de 100%. Participantele au obținut certificate de absolvire.

Cursurile de formare au avut drept scop oferirea de cunoștințe și perfecționarea participantelor în domeniul antreprenoriatului și a desfășurării activităților independente. În funcție de aria de interes, acestea au putut opta pentru unul din următoarele cursuri:

  • Manager Întreprindere Socială
  • Manager Proiect
  • Competențe antreprenoriale
  • Formator

Criteriile de participare la aceste cursuri au fost: femei cu vârsta cuprinsă între 16-64 ani, studii medii și superioare, CI/BI (sau viză de flotant) în București-Ilfov și să nu fi deținut diplomă de formare profesională similară cu cea pentru care optează în cadrul proiectului.

Cursurile s-au desfășurat pe o perioadă de 40 de ore, timp în care participantele au beneficiat de module complexe de training, într-o manieră atractivă, îmbinând cunoștințele teoretice cu exerciții și metode practice aplicate.

*Certificatele de absolvire sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscute de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.