Home

  /  Ș.E.F.A : Șanse Egale pentru Femei Active    /   Inițiere în afaceriInițiere în afaceri

Workshop-ul de inițiere în afaceri s-a adresat tuturor candidatelor interesate să demareze o afacere care s-au înscris în prealabil în proiectul Ș.E.F.A. – Șanse Egale pentru Femei Active. Scopul acestui seminar a fost de a încuraja femeile să pornească o activitate proprie care să le genereze independență financiară, prin oferirea unor sesiuni de consultanță în domenii precum fiscalitate, antreprenoriat, juridic și marketing.

Înscrierea  în concurs constă în completarea unui formular online și realizarea unui plan de afaceri,  după un model pus la dispoziție de organizator. Juriul va evalua ideile de afaceri și vor stabili câștigătorii, conform unor criterii stabilite în prealabil. În urma evaluării, se vor acorda 8 premii:

Rezultatele concursului

 

– doua premii I in valoare de 6500 lei fiecare
– doua premii II in valoare de 5000 lei fiecare
– doua premii III in valoarea de 4500 lei fiecare
– doua mentiuni in valoare de 3000 lei fiecare

Concursul  a început în  data de 5 august 2015 și se va finaliza în data de 30 septembrie 2015, după ce juriul va alege cele mai valoroase idei înscrise în competiție. Acestea din urmă vor fi premiate în cadrul unei ceremonii.Câștigătoarele vor putea intra în posesia premiului numai după ce se  face  dovada  înfiinţării  unei  entități  juridice care va implementa modelul de business selectat, cel mai târziu până la data de 31 octombrie 2015.

Regulament_Concurs_SEFA site

SEFA – Contract premii

Addendum nr.1 – Regulament_Concurs_SEFA

Addendum nr.2 – Regulament_Concurs_SEFA